Inboedel inkoopservice

Er zijn veel situaties waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming van een woning, appartement, vakantiewoning of bedrijfspand. Bij situaties als verhuizing naar zorgcentrum, overlijden, emigreren, scheiding of bijvoorbeeld een faillissement is een woningontruiming nodig. Kringloop Best Goed Tilburg biedt deze service!

Sommige inboedels zijn  te waardevol om weg te gooien of weg te geven. Wij kopen uw inboedel gedeeltelijk of compleet op tegen een reële waarde.  Denk daarbij aan meubels, eetkamers, slaapkamers, antiek, sieraden, munten, goud, zilver, horloges en witgoed.

Woningontruiming bij overlijden

Ontruiming van een woning na overlijden is een ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Soms zijn er omstandigheden waarbij de familie of betrokkenen niet zelf in staat zijn om de ontruiming te verrichten.

Woningontruiming bij faillissement

Als ten gevolgen van een faillissement of executieverkoop de inboedel moet worden verkocht kunt u ook bij Kringloop Best Goed Tilburg terecht. Wij taxeren de waarde van de inboedel en maken vooraf een offerte voor de kosten van ontruiming.

Taxatie bij woningontruiming

Natuurlijk wilt u graag weten wat de waarde is van de inboedel die u wilt laten ontruimen. Wij maken graag een afspraak zodat onze Taxateur bij u langskomt om de inboedel te bezichtigen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Werkwijze woningontruiming

Offerte
Na bezichtiging van de woning krijgt u een offerte waarin de waarde van de inboedel en de kosten van ontruiming opgenomen zijn.
Planning
U weet van tevoren exact wanneer de ontruiming van de woning plaatsvindt
Ontruiming
Vakkundig en professioneel personeel zorgt voor probleemloze ontruiming en afvoer
Oplevering