Wat is de Verkoopservice

Heeft u spullen die te waardevol zijn om zomaar weg te geven? Maar u heeft geen zin of tijd in al de onaangename dingen die verkopen met zich meebrengen, zoals adverteren, onzin biedingen et cetera? Kringloop Best Goed Tilburg heeft hier de perfecte oplossing voor: de Verkoopservice, wij verkopen uw goederen voor u! U stelt samen met ons vakkundig personeel de verkoopprijs vast. Wij presenteren uw spullen tenminste 2 maanden in de Krinloopwinkel Best Goed Tilburg. Wij gaan er vanuit dit binnen 2 maanden te kunnen verkopen. Indien deze niet zijn verkocht  kunt u, uw artikel(en) binnen 5 openingsdagen ophallen bij Kringloop Best Goed Tilburg. U betaalt slechts contractkosten en eventueel transportkosten.

Contract

Bij het aanbieden van uw artikel tekent u een verkoopcontract. Met dit contract verplicht Kringloop Best Goed Tilburg  zich om uw artikel op een professionele manier te behandelen en zorg te dragen voor de verkoop. U geeft Kringloop Best Goed Tilburg hier minimaal 2 maanden de tijd voor.

Kosten

Kringloop Best Goed Tilburg rekent voor de Verkoopservice een provisie van 50%. Daarnaast worden er contractkosten ter waarde van €9,95 in rekening gebracht per verkoopcontact, dus ongeacht het aantal artikelen.

Formulier

Uw gegevens

Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
Uw email:
Straat + huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:

Akkoord?

Ja, ik ben bekend met de voorwaarden, en sta mijn goederen direct af zonder enige vergoeding achteraf.

Voorkeur voor ophalen

Dag:

Tijd:

De goederen die u wilt aanmelden

Omschrijving van de goederen:

Foto van de goederen